-A A+

Fatih Belediyesi Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı, İstanbul Valisi Davut Gül ve Başkan Turan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fatih Belediyesi Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı, İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Turan, Vali Gül'e Fatih'e gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti.

12 Temmuz 2024
Fatih Belediyesi Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı, İstanbul Valisi Davut Gül ve Başkan Turan ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

İstanbul Valisi Sn. Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan ve Fatih Kaymakamı Sn. Cafer Sarılı’nın katılımıyla Fatih Belediyesi Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Turan, projeleri istişare ederken Valiliğin katkılarıyla Fatih'i, özellikle kültürel mirasımızın ihyası başta olmak üzere her alanda daha ileriye taşımak için çalıştıklarını belirterek Sayın Valiye Fatih’e gösterdiği yakın ilgi ve desteği için teşekkür etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin