Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporcusu Senay Yılmaz Milli Takımda!

Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi sporcusu Senay Yılmaz, Gebze'deki Deniz Küreği Milli Takım Seçme Testi'nde üstün performans göstererek milli takıma seçildi. Bu başarı Haliç Yelken ve Kürek Sporları Kulübü'nde büyük sevinç yarattı.

23 Ağustos 2024
Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporcusu Senay Yılmaz Milli Takımda!

Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi’nde eğitim alan ve Haliç Yelken ve Kürek Sporları Kulübü'nde faaliyet gösteren Senay Yılmaz, kürek sporundaki yetkinliğini bir kez daha kanıtladı. Gebze’de düzenlenen Deniz Küreği Milli Takım Seçme Testi'nde Türkiye’nin en iyi kürekçileriyle yarışan Yılmaz, 8 sporcunun yer aldığı Büyük Kadınlar kategorisinde üstün bir performans sergiledi. Bu zorlu testi başarıyla tamamlayarak milli takım kadrosuna katılmaya hak kazandı.

Bu başarı Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi ve Haliç Yelken ve Kürek Sporları Kulübü tarafından büyük bir gururla karşılandı. Senay Yılmaz’ın milli takım kadrosuna seçilmesi kariyerinde yeni bir dönemeç olarak değerlendiriliyor.

Yılmaz’ın milli takım kadrosundaki performansı hem kendi kariyeri hem de ülkemizi uluslararası alanda temsil edecek sporcular için büyük bir öneme sahip. Antrenörü Serkan Alcan ve kulüp yöneticileri Yılmaz’ın disiplinli çalışması ve kararlılığıyla elde ettiği bu başarıyı takdirle karşılarken bu sürecin genç sporcular için de büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurguluyorlar.

Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi bu tür başarıların sporcu yetiştirme konusundaki kararlılıklarının bir göstergesi olduğunu belirterek Senay Yılmaz gibi yetenekli sporculara daha fazla fırsat sunmayı hedeflediklerini ifade etti. Merkezin yetkilileri genç sporculara verilen eğitimin kalitesine dikkat çekerken Yılmaz’ın başarısının diğer sporcular için de ilham verici olduğunu vurguladı.

Bu başarı Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi’nin sporcularına sunduğu imkanlar ve kaliteli eğitimle ulusal düzeyde ne kadar etkili olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Senay Yılmaz’ın milli takım kadrosundaki performansının hem kulübü hem de Fatih Belediyesi için büyük bir gurur kaynağı olacağı belirtiliyor. Yılmaz’ın bu başarıyı daha da ileriye taşıyarak 13-15 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Genoa şehrinde gerçekleştirilecek Deniz Küreği Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi bekleniyor.