-A A+

Fatih Belediyesi Kızıltaş Sokak'ta Yol ve Tretuvar Projesini Tamamladı

Fatih Belediyesi ilçedeki cadde ve sokakların yenilenmesi çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kızıltaş Sokak'ta yürütülen yol ve tretuvar projesi tamamlandı.

29 Temmuz 2024
Fatih Belediyesi Kızıltaş Sokak ta Yol ve Tretuvar Projesini Tamamladı

Belediye ekipleri vatandaşların daha güvenli ve rahat yürüyebilmeleri için ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Kızıltaş Sokak'ta gerçekleştirilen bu proje sadece yayaların konforunu artırmakla kalmayıp trafik akışını da belirgin şekilde rahatlattı.

Belediye yetkilileri Kızıltaş Sokak'taki yenileme çalışmalarının yol ve kaldırım düzenlemeleriyle birlikte hem yaya hem de araç trafiğini daha güvenli hale getirdiğini belirtti. İlçenin genelinde devam eden bu tür altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla vatandaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Diğer bölgelerde de benzer çalışmaların planlandığını ifade eden yetkililer ilçedeki tüm cadde ve sokakların modern ve güvenli hale getirilmesi için çalışmalara hızla devam edildiğini kaydetti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin