-A A+

Fatih Belediyesi Mehter Takımı, Tarihî Yedikule Hisarı'nda Coşkulu Gösterilerine Devam Ediyor

Fatih Belediyesi Mehter Takımı, Yedikule Hisarı ve ilçenin çeşitli noktalarında düzenlediği gösterilerle izleyicilere coşkulu anlar yaşatıyor.

12 Ağustos 2024
Fatih Belediyesi Mehter Takımı, Tarihî Yedikule Hisarı nda Coşkulu Gösterilerine Devam Ediyor

Fatih Belediyesi Mehter Takımı İstanbul’un köklü tarihini yaşatan Yedikule Hisarı’nda düzenlediği gösterilerle izleyicilere keyif dolu anlar sunuyor. Tarihî dokunun içinde yankılanan mehter marşları geleneksel kıyafetler ve enstrümanlarla icra edilerek büyük ilgi görüyor. Davul, zurna ve kös gibi enstrümanlarla desteklenen bu performanslar izleyicilere geçmişe bir yolculuk imkanı sağlıyor. Mehter Takımı, Yedikule Hisarı ile sınırlı kalmayarak Fatih’in farklı noktalarında da sahne alarak kültürel mirası vatandaşlarla buluşturmayı sürdürüyor. Bu etkinlikler tarihî mirasın korunmasına ve kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılmasına önemli katkılar sağlıyor. Fatih Belediyesi Mehter Takımı yıl boyunca düzenlenecek çeşitli etkinliklerde de sahne almaya devam edecek.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin