-A A+

Fatih Belediyesi Tam Bana Göre Festivali'nde

Ankara’da bu yıl ikincisi yapılan gençlere yönelik "Tam Bana Göre Festivali" Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Festivalde yerini alan Fatih Belediyesi birçok yayın ve yazarı gençlerle buluşturuyor.

5 Ekim 2022
Fatih Belediyesi Tam Bana Göre Festivali nde

Gençler 4 gün boyunca Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen "Tam Bana Göre Festivali"nde konserlerden özel konferanslara, söyleşilerden imza etkinliklerine kadar birçok etkinliğe katılma ve eğlenme fırsatı bulacak. Festivalin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçen yıl ilki gerçekleşen festivali gençlerin çok beğendiğini belirterek; bu yıl da Başkent Millet Bahçesi’nin 4 gün boyunca 300 etkinliğe ev sahipliği yapacağını kaydetti.

CUMHURBAŞKANIMIZ STANDIMIZI ZİYARET ETTİ
Açılış sonrası festival alanını dolaşan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Belediyesi’nin standını da ziyaret ederek, Fatih Belediyesi’nin katkıları ve düzenleyeceği etkinliklerle ilgili Başkan Mehmet Ergün Turan’dan bilgi aldı. DERGİBİR işbirliği ile festivaldeki yerini alan Fatih Belediyesi, kültür yayınlarından çıkan eserlerin yanı sıra 35 yayınevinin kitaplarını gençlerle buluşturuyor. Gençleri seminer programlarında yazarlarla da bir araya getirecek olan Fatih Belediyesi; 6 Ekim’de Hatice Kübra Tongar, 7 Ekim’de Bahadır Yenişehirlioğlu, 8 Ekim’de Nurullah Genç ve 9 Ekim’de Senai Demirci’yi misafir edecek.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin