-A A+

Fatih Belediyesi ve Kızılay Binlerce Kişiyi Aynı Sofrada Buluşturdu

Fatih Belediyesi ve Fatih Kızılay Şubesi ortaklaşa iftar programı düzenleyerek, binlerce Fatihliyi aynı sofrada buluşturdu.

3 Haziran 2019
Fatih Belediyesi ve Kızılay Binlerce Kişiyi Aynı Sofrada Buluşturdu

Fatih Cami Avlusu’nda, Fatih Belediyesi ve Fatih Kızılay Şubesi birlikte yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı bir iftar programı düzenledi. Programa Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin, Kızılay Fatih Şube Başkanı Mustafa Türk, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

“Müslümanlar üzerinde oynanan bu sıkıntıların son bulmasını arzu ediyoruz”

Ramazan ayının son günlerine geldiğini belirten ve Müslüman âlemi için hayırlı olmasını temenni eden Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Ramazan ayının iyiliği, sevgiyi, merhameti, paylaşmayı ve bereketi arttırdığını söyledi. Başkan Turan, “Bugün de burada binlerce kardeşimizle aynı sofrayı paylaştık. Bu sofra için Türkiye’nin gerçekten gurur verici kuruluşu Kızılay’a, Fatih Şube başkanına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu sofranın asıl sahibi onlardır. Bizde onlara destek verdik. Bu duygularla rabbimiz hayır içerisinde bizleri bayrama eriştirsin, ülkemizdeki, coğrafyamızdaki bu sıkıntılı dönemin bitmesini, Müslümanlar üzerinde oynanan bu sıkıntıların son bulmasını arzu ediyoruz. Onun için de buradaki birlik ve beraberliğimiz çok kıymetli ve önemli inşallah onun da tam sonucuna erdirecek günlerde önümüzde” dedi.

İftarın açılması ve konuşmaların ardından Belediye Başkanı M. Ergün Turan, vatandaşlarla yakından ilgilenerek isteklerini dinledi, fotoğraf çektirdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin