Fatih Belediyesi, Yavuzselim Çukurbostan Parkı'ndaki Çocuk Oyun Alanını Yeniledi: Güvenli ve Modern Alanlar

Fatih Belediyesi Yavuzselim Çukurbostan Parkı'ndaki çocuk oyun alanını yenileyerek zemini kauçuk malzeme ile kapladı. Bu çalışmalarla park çocuklar için daha güvenli ve modern bir hale getirildi.

24 Temmuz 2024
Fatih Belediyesi, Yavuzselim Çukurbostan Parkı ndaki Çocuk Oyun Alanını Yeniledi: Güvenli ve Modern Alanlar

Fatih Belediyesi Yavuzselim Çukurbostan Parkı'ndaki çocuk oyun alanını kapsamlı bir yenileme çalışmasıyla modernize etti. Yenileme çalışmaları kapsamında çocuk oyun alanının zemini tamamen yenilendi ve kauçuk zemin döşeme işlemleri titizlikle gerçekleştirildi. Bu çalışmalar çocukların oyun oynarken daha güvenli ve konforlu bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yapıldı.

Zemin yenileme işlemlerinde kullanılan kauçuk malzeme düşme anında çocukların yaralanma riskini minimize ediyor. Ayrıca bu malzeme hava şartlarına dayanıklı olup uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

Belediye yetkilileri yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte parkın daha cazip ve kullanışlı hale geldiğini belirtti. Yenilenen park alanı sadece çocuklar için değil, aileler için de keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekân haline getirildi. Çocuk oyun alanının yanı sıra parkta yapılan diğer düzenlemelerle birlikte yeşil alanların korunmasına ve artırılmasına da özen gösterildi.

Fatih Belediyesi bu tür yenileme projeleriyle ilçedeki yaşam kalitesini artırmayı ve halkın ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı hedefliyor. Belediye yetkilileri gelecekte de benzer projelerle ilçenin farklı bölgelerinde çalışmalar yapacaklarını ve halkın kullanımına sunacakları modern parklar ve oyun alanları inşa etmeye devam edeceklerini ifade etti.