-A A+

Fatih Belediyesi'nden 24 Saat Moloz Toplama Hizmeti

Fatih Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atığı gibi tüm molozları 24 saat boyunca topluyor.

21 Kasım 2019
Fatih Belediyesi nden 24 Saat Moloz Toplama Hizmeti

İlçe sınırları içerisinde çıkan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları, Fatih Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gündüz ve gece olmak üzere 24 saat vardiya sistemine göre hazırlanan program doğrultusunda toplanıyor. Fatih Belediye Meclisi’nin 15/12/2018 tarihli ve 2018/180 karar numarasıyla belirlenen çuval başına moloz kaldırma ücretinin FABİM (Fatih Belediyesi İletişim Merkezi) ile 0 (212) 453 1453 numaralı telefondan irtibata geçilip ödenmesinden sonra; 2 adet büyük 3 adet küçük damperli kamyon, 3 adet kepçe ve 15 işçi ile molozlar belirtilen adresten alınıyor.

Çevreye Bırakılan Molozlara Yasal İşlem Uygulanıyor

İlçede kötü görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için, çevreyi kirletmek suretiyle gelişi güzel moloz bırakanlar Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilerek ilgili şahsa yasal işlem uygulanıyor. İlçe genelinde toplanan molozlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin döküm sahasına naklediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin