-A A+

Fatih Belediyesi'nden Balkon Yarışması: Başvurular Başladı!

Fatih Belediyesi, “Balkon Yarışması” ile Suriçi'nin en güzel balkonunu seçmeye hazırlanıyor. Sadece Fatih ilçesinde ikamet edenlerin katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi 23 Haziran 2023!

13 Haziran 2023
Fatih Belediyesi nden Balkon Yarışması: Başvurular Başladı!

Fatih Belediyesi'nin düzenlediği balkon yarışması, balkonların genel tasarımı ve çevreyle uyumu gibi önemli kriterleri dikkate alarak gerçekleştirilecek. Yarışmada, balkonların estetik görünümü ve işlevselliği değerlendirilirken, kullanılan bitki çeşitliliği ve bitkilerin birbirleriyle uyumu da büyük bir öneme sahip. Ayrıca, sağlıklı bitkilerin tercih edilmesi, renklerin uyumu ve bakım ihtiyaçları da göz önünde bulundurulacak unsurlar arasında yer alıyor. Balkonların bakımlılığının yanı sıra, saksılar, mobilyalar ve diğer aksesuarların birbirleriyle uyumlu olması da değerlendirmeye tabi tutulacak. Bu yarışma, Fatih ilçesinde yaşayan insanların yaratıcılığını teşvik etmeyi ve estetik anlayışlarını geliştirmeyi amaçlıyor. En güzel balkonun seçimi, Suriçi'ne eşsiz bir güzellik ve renk katacak, böylece ilçenin göz kamaştıran manzarasını daha da zenginleştirecek.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin