-A A+

Fatih Belediyesi'nden Çocuklara Ücretsiz Diş Sağlığı Hizmeti

Fatih Belediyesi, Müftüali Semt Konağı’nda 4-14 yaş arası çocuklara ücretsiz diş muayenesi, reçete ve diş çekim hizmeti sunuyor. Fatih’te ikamet eden çocuklar hafta içi kimlikleriyle randevu alarak bu hizmetten yararlanabilir.

16 Ağustos 2024
Fatih Belediyesi nden Çocuklara Ücretsiz Diş Sağlığı Hizmeti

Fatih Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçede yaşayan çocukların diş sağlığını korumak ve desteklemek amacıyla önemli bir hizmet sunuyor. Müftüali Semt Konağı Çocuk Diş Sağlığı Kliniği'nde 4-14 yaş arası çocuklar için ücretsiz diş muayenesi, reçete ve diş çekimi hizmetleri sağlanıyor. Bu hizmet özellikle diş sağlığı konusunda erken yaşta farkındalık oluşturmak ve çocukların sağlıklı bir ağız yapısına sahip olmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenleniyor.

Hizmetten yararlanmak isteyen aileler için birkaç önemli koşul bulunuyor. Öncelikle bu hizmetten faydalanabilmek için Fatih ilçesinde ikamet etmek gerekiyor. Ayrıca muayene ve diğer hizmetlerden yararlanabilmek için çocukların kimliklerini yanlarında getirmeleri zorunlu. Hizmetten faydalanacak çocukların hafta içi her gün 08.30 ile 15.00 saatleri arasında kliniğe başvurmaları mümkün. Ancak yoğunluk yaşanmaması ve hizmetin düzenli bir şekilde sunulabilmesi için randevu alınması gerekiyor.

Randevu almak isteyen aileler 0212 453 1453 numaralı telefonu arayarak 2113 dahili numaradan randevu oluşturabiliyorlar. Randevu esnasında muayene için uygun bir saat seçilmesi ve belirtilen saatte kliniğe gelinmesi önem arz ediyor.

Fatih Belediyesi'nin bu hizmeti çocukların diş sağlığına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu tür ücretsiz sağlık hizmetleri özellikle ailelerin ekonomik yükünü hafifletirken çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerine de katkı sağlıyor. Belediye yetkilileri tüm aileleri bu hizmetten yararlanmaya davet ediyor ve çocukların düzenli diş kontrolü alışkanlığı kazanmalarının önemine vurgu yapıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin