Fatih Belediyesi'nden Kapsamlı Yeraltı ve Yerüstü Konteyner Temizliği

Fatih Belediyesi ilçe genelindeki yeraltı ve yerüstü konteynerlerini köpüklü yıkama yöntemiyle temizleyerek hijyen standartlarını yükseltmeyi ve vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamayı hedefliyor.

24 Temmuz 2024
Fatih Belediyesi nden Kapsamlı Yeraltı ve Yerüstü Konteyner Temizliği

Fatih Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçe genelindeki çevre temizliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Müdürlük ekipleri yeraltı konteynerleri, metal ve plastik yerüstü konteynerleri ile koruganları köpüklü yıkama işlemine tabi tuttu.

Bu temizlik çalışmaları hijyen standartlarının yükseltilmesi ve vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Fatih Belediyesi yetkilileri düzenli olarak yürütülen bu temizlik faaliyetlerinin toplum sağlığını koruma ve çevre kirliliğini önleme açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Yeraltı ve yerüstü konteynerleri ile koruganların temizlenmesinde kullanılan köpüklü yıkama yöntemi, etkinliği ve derinlemesine temizlik sağlaması nedeniyle tercih ediliyor. Bu yöntem konteynerlerin iç ve dış yüzeylerinde biriken kir, yağ ve diğer zararlı maddelerin tamamen temizlenmesini sağlıyor.

Fatih Belediyesi bu kapsamlı temizlik çalışmalarıyla ilçenin genel hijyen seviyesini artırmayı ve vatandaşların daha temiz bir çevrede yaşamalarını sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca bu tür temizlik faaliyetlerinin düzenli olarak devam edeceğini ve çevre koruma konusunda kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.