-A A+

Fatih Belediyesi'nden Mevlüt Kandili'nde Kandil Simidi İkramı

Mevlüt Kandili vesilesiyle Fatih Belediyesi, ilçedeki farklı camilerde kandil simidi ikramı yaparak bu özel gecenin manevi atmosferini vatandaşlarla buluşturdu.

15 Eylül 2024
Fatih Belediyesi nden Mevlüt Kandili nde Kandil Simidi İkramı

Fatih Belediyesi, Mevlüt Kandili'nin manevi anlamını ilçe halkıyla paylaşmak amacıyla bu yıl da camilerde kandil simidi dağıttı. İlçenin önemli ve tarihî camilerinden Ayasofya Camii, Fatih Camii, Hırka-ı Şerif Camii, Sümbülefendi Camii, Mihrimah Sultan Camii, Yavuz Selim Camii ve Süleymaniye Camii'nde gerçekleştirilen etkinlik cami cemaatinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Kandil gecesinde bir araya gelen vatandaşlara ibadetlerinin ardından geleneksel kandil simidi ikram edildi.

Bu etkinlikle Fatih Belediyesi, Mevlüt Kandili'nin manevi anlamını ilçe halkıyla paylaşmayı ve bu gecede birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmeyi hedefledi. Belediyenin yetkilileri bu tür etkinliklerle kandil gecelerinin kültürel ve dini değerini canlı tutmayı amaçladıklarını belirtti. Vatandaşlar da bu ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirerek Mevlüt Kandili gibi önemli günlerde yapılan bu tür organizasyonların manevi hayatlarını zenginleştirdiğini ifade etti.

Cami cemaatine dağıtılan kandil simitleri bu özel gecenin anlam ve önemine uygun olarak hazırlanıp paketlendi. Gecenin manevi atmosferine katkıda bulunan bu ikram camilere gelen her yaştan vatandaşa ulaşarak kandil gecesinin manevi değerini paylaştı. Fatih Belediyesi'nin bu anlamlı etkinliği toplumda dayanışma ve paylaşma kültürünün yaşatılmasına katkı sağladı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin