-A A+

Fatih Belediyesi'nden Sokak Hayvanları İçin Yeni Nesil Mamamatikler

Fatih Belediyesi sokak hayvanları için ilçenin çeşitli noktalarına yeni nesil akıllı Mamamatikler yerleştirdi. Bu Mamamatikler hem modern tasarımlarıyla dikkat çekiyor hem de sokak hayvanlarına düzenli mama temin ediyor.

1 Ağustos 2024
Fatih Belediyesi nden Sokak Hayvanları İçin Yeni Nesil Mamamatikler

Fatih Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçenin çeşitli noktalarına yeni nesil akıllı Mamamatikler yerleştirdi. Bu Mamamatikler modern tasarımlarıyla hem şehir dokusuna uyum sağlıyor hem de sokak hayvanlarına düzenli mama temin ediyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri bu Mamamatikler sayesinde sokak hayvanlarının beslenme sorunlarının büyük ölçüde çözüldüğünü belirtti. Yetkililer vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını ve sokak hayvanlarının sağlığını korumak, yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla bu tür projelere devam edeceklerini vurguladı.

Ayrıca bu Mamamatiklerin düzenli bakım ve temizliğinin yapıldığı, böylece hem hayvanların hem de çevrenin hijyenik koşullarda korunmasının sağlandığı ifade edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin