Fatih Belediyesi'nden YKS Öğrencilerine Destek: Tercih Çadırı

Fatih Belediyesi üniversiteye geçiş sürecindeki gençler için "Destek Yanında" tercih çadırını Fatih Merkez Kütüphanesi önünde kurdu. Uzman eğitmenler ve danışmanlar öğrencilere YKS tercihlerinde rehberlik ve motivasyon desteği sağlıyor.

29 Temmuz 2024
Fatih Belediyesi nden YKS Öğrencilerine Destek: Tercih Çadırı

Fatih Belediyesi üniversiteye geçiş sürecinde gençlere destek olmak amacıyla "Destek Yanında" tercih çadırını kurdu. Fatih Merkez Kütüphanesi önünde yer alan bu çadır YKS tercih döneminde öğrencilere rehberlik etmek ve karşılaşabilecekleri sorulara çözüm bulmak amacıyla hizmet veriyor.

Tercih çadırında görev alan uzman eğitmenler ve danışmanlar gençlere doğru tercih yapabilmeleri için ihtiyaç duydukları bilgileri sunmanın yanı sıra onların motivasyonlarını artırmak için de çaba gösteriyor.

Fatih Belediyesi yetkilileri bu projeyle gençlerin kendi potansiyellerini keşfetmelerine ve gelecekteki eğitim hayatlarına en doğru şekilde yön vermelerine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtiyor. "Destek Yanında" çadırında öğrencilere YKS tercihleri konusunda detaylı bilgi verilecek, merak ettikleri sorular yanıtlanacak ve kariyer planlamaları konusunda rehberlik edilecek.

Fatih Belediyesi gençlerin başarıya ulaşmaları için gereken tüm desteği sağlamak amacıyla bu tür projelere devam edeceklerini vurguluyor. Fatih Merkez Kütüphanesi önünde kurulan "Destek Yanında" çadırına tüm YKS öğrencileri davet ediliyor. Belediye bu hizmetten yararlanarak doğru tercih yapma sürecinde adım atan gençlere başarılar diliyor.

Fatih Belediyesi'nin "Destek Yanında" çadırı tercih döneminde öğrencilere rehberlik etmek ve onların başarıya ulaşmaları için gereken tüm bilgi ve desteği sağlamak amacıyla hizmet vermeye devam edecek.