-A A+

Fatih Belediyesi'ne Altın Karınca Ödülü

Marmara Belediyeler Birliği'nin geleneksel olarak düzenlediği Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde Fatih Belediyesi, Mobil Atık Getirme Aracı ve Yaşam Merkezleri Sabit Atık Getirme Merkezi / Her Atık Market Alışverişine Hazırlık projesiyle 2020 Altın Karınca Ödülü’ne ödüle layık görüldü.

18 Kasım 2020
Fatih Belediyesi ne Altın Karınca Ödülü

Belediyeler arasında örnek uygulamaları desteklemek, deneyim ve bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri sahiplerini buldu. Törende; 10 farklı kategoride, 41 belediyeye 52 ödül verildi. Seçkin projelerin yarıştığı yarışmada Fatih Belediyesi, Mobil Atık Getirme Aracı ve Yaşam Merkezleri Sabit Atık Getirme Merkezi / Her Atık Market Alışverişine Hazırlık projesi ile ödüle layık görüldü.

68 Bin 500 Kilo Atık Geri Dönüşüme Kazandırıldı

Ödülü Fatih Belediyesi adına alan Başkan Yardımcısı Hasan Durhat “Fatih Belediyesi olarak Mobil Atık Getirme Aracı ve Yaşam Merkezleri Sabit Atık Getirme Merkezi / Her Atık Market Alışverişine Hazırlık projesine vatandaşlarımız kendi evinde ayırdığı atıkları mobil getirme aracımıza ve yaşam merkezlerine getirerek projeye katılım sağlıyorlar. İlçemizde konumlandırdığımız sabit atık merkezlerinin yanı sıra mobil atık toplama aracımızda haftanın 6 günü yine vatandaşın odak noktası olan 12 ayrı noktada hizmet vermektedir. 3 aydır uyguladığımız projede 68 bin 500 kilo atık geri dönüşüme kazandırılmıştır” dedi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin