-A A+

Fatih Belediyesi'ne Bilişim Yıldızları İnovasyon 2016 Ödülü

Bilişim Yıldızları İnovasyon Yarışması 2016’da Fatih Belediyesi’ne Birincilik Ödülü. Bilişim alanında ilklerin belediyesi olan Fatih Belediyesi, Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi ve Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen Bilişim Yıldızları İnovasyon Yarışması 2016 kurumsal alan ‘Çevre’ kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Her yıl düzenlenen ve internet üstünden online hizmet veren belediyelerin yer aldığı yarışmada Fatih Belediyesi çevre kategorisinde birinci seçildi.

26 Ekim 2016
Fatih Belediyesi ne Bilişim Yıldızları İnovasyon 2016 Ödülü

E-dönüşümü özendirmek, güzel örnekleri diğer proje sahipleriyle paylaşmak, e-dönüşüm konusunda toplumu bilinçlendirmek ve Türkiye’nin Bilgi Toplumu olmasını desteklemek amacıyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından, internet üzerinde dönüşüm sağlamış veya iş yapısını İnternet ortamına taşımış, özel ya da kamusal alandaki tüm bilişim yıldızlarının yer aldığı yarışmada Fatih Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü’nün mobil ortamda günlük sokak temizliği ile ilgili anlık bilgilendirme ekranından temizliği online takip edilebilen “ÇEVKO MOBİL” uygulaması ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampusunde gerçekleştirilen törende, birincilik ödülünü Fatih Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Okan Erhan Oflaz, Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şube Yöneticisi Ahmet Tosunoğlu’nun elinden aldı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin