-A A+

Fatih Belediyesine Enerji 50001 Yönetim Sistemi Sertifikası Verildi

Fatih Belediyesi iklim değişikliğiyle mücadelede TURKAK ve IAF akrediteli QSI firmasından 50001 Enerji Yönetim Sistemi belgesi alarak ulusal ve uluslararası standartları elde etti. Ayrıca Fatih Belediyesi İstanbul’da bu belgeyi alan ilk belediye unvanını taşıyor.

15 Ocak 2024
Fatih Belediyesine Enerji 50001 Yönetim Sistemi Sertifikası Verildi

08-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Enerji Verimliliği Haftası'nda Fatih Belediyesi'ne 50001 Enerji Yönetim Sistemi belgesi takdim edildi. Ayrıca Fatih Belediyesi İstanbul’da bu belgeyi alan ilk belediye olma özelliğini taşıyor. Bu başarı belediyemizin tüm çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilerek iklim değişikliği ile mücadele hedeflerini gözetti. Düşük karbon ekonomisine ve çevre koruma prensiplerine katkı sunmayı amaçlayan belediyemiz enerji tüketimini azaltmayı ve enerji verimliliğini artırmayı hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda uygun kaynak ve teknolojileri kullanarak verimliliği artırmak planlanıyor.

Bu belge TURKAK ve IAF tarafından akredite edilmiş QSI firmasından alınmış olup ISO 50001 enerji performansı ve verimliliğin artırılması için gerekli sistem ve süreçlerin kurulmasına katkı sağlamaktadır.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin