Fatih Belediyesi'nin Katkılarıyla Bezmialem'de Yeni Akademik Yıla Dolu Dolu Başlangıç

Fatih Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Bezmialem Vakıf Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Programı, öğrencilere çeşitli etkinlikler ve sosyal aktivitelerle dolu bir karşılama sundu.

16 Eylül 2024
Fatih Belediyesi nin Katkılarıyla Bezmialem de Yeni Akademik Yıla Dolu Dolu Başlangıç

Bezmialem Vakıf Üniversitesi, 2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Programı ile yeni öğrencilerine üniversite yaşamının kapılarını eğlenceli ve dolu dolu bir şekilde açtı. Fatih Belediyesi'nin katkılarıyla Vatan Yerleşkesi Dış Bahçe'de düzenlenen program geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Öğrencilerin üniversite hayatına hızlı ve rahat bir şekilde adapte olabilmeleri amacıyla tasarlanan etkinlikler ve atölye çalışmaları dikkat çekti.

Program kapsamında spor etkinliklerinden bilgi yarışmalarına, sanat etkinliklerinden workshoplara kadar çeşitli etkinlikler düzenlendi. Fatih Belediyesi'nin katkılarıyla zenginleştirilen bu etkinliklerde Gezen Tartı uygulaması, mini teraryum yapımı, bandana baskı atölyesi gibi yaratıcı ve eğlenceli aktiviteler yer aldı. Bu aktiviteler öğrencilerin hem eğlenmelerine hem de üniversite ortamına alışmalarına katkıda bulundu. Gün boyu süren çay-kahve ve simit-kaşar ikramları ise katılımcılara keyifli bir mola imkanı sunarak sosyal kaynaşmayı teşvik etti.

Oryantasyon programı öğrencilerin üniversite yaşamının farklı yönlerini tanımalarını ve yeni sürece hazırlanmalarını hedefledi. Spor etkinlikleri ile dostça rekabet, bilgi yarışmaları ile entelektüel etkileşim ve sanat etkinlikleri ile yaratıcılığın ön plana çıktığı bir ortam oluşturuldu. Bu atmosfer öğrencilerin kendi yeteneklerini keşfetmelerine ve kendilerini ifade etmelerine olanak sağladı.

Fatih Belediyesi'nin etkinliklere sağladığı katkılar programın başarısında önemli bir rol oynadı. Gezen Tartı, mini teraryum yapımı ve bandana baskı gibi faaliyetler hem eğitici hem de eğlenceli olmasıyla dikkat çekti. Bu sayede öğrenciler üniversiteye adım attıkları ilk günlerde sosyal ve eğlenceli bir ortamda bulunmanın keyfini yaşadı. Belediyenin çay-kahve ve simit-kaşar ikramları da öğrencilerin gün boyunca enerjik ve keyifli kalmalarına yardımcı oldu.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nin 2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Programı, Fatih Belediyesi'nin desteğiyle öğrencilere hem akademik hem de sosyal anlamda zengin bir başlangıç yapma fırsatı sundu. Öğrenciler bu program sayesinde üniversite hayatına hızlı bir giriş yaparken aynı zamanda sosyal çevrelerini genişletme ve kampüs yaşamına uyum sağlama imkanı buldu. Bu kapsamlı program Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nin öğrencilerine verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.