-A A+

Fatih Kütüphaneleri Kariyer Gezginleri Kulübü Öğrencilerimiz Bilişim Vadisi'ni Gezdiler

Fatih Kütüphaneleri Kariyer Gezginleri Kulübü Bilişim Vadisi'nde bir gezi düzenledi. Bu etkinlik gençlerin teknoloji odaklı merkezi yakından inceleyerek sektörel yenilikleri takip etmelerine fırsat tanıdı.

28 Kasım 2023
Fatih Kütüphaneleri Kariyer Gezginleri Kulübü Öğrencilerimiz Bilişim Vadisi ni Gezdiler

Fatih Kütüphaneleri Kariyer Gezginleri Kulübü düzenlediği kurum gezilerinin son durağını Bilişim Vadisi olarak belirledi. Bu etkinlikte çoğunluğu üniversite öğrencisi olan kütüphane kullanıcıları Bilişim Vadisi'nde bir gezintiye çıktılar. Katılımcılar Bilişim Vadisi'nin kuluçka merkezini, 42Kocaeli kampüsünü, uçan araba teknolojilerini ve merkezde bulunan ilk Togg'u yakından görme fırsatı buldular. Gezi sırasında katılımcılar Bilişim Vadisi'nin işleyişi hakkında detaylı bilgiler edinirken aynı zamanda merkezleri yerinde görerek gelecek planlarına yönelik yeni bilgiler edindiler. Bu gezi gençlerin teknoloji odaklı bir merkezi yakından inceleyerek sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri takip etmelerine olanak sağladı. Ayrıca Bilişim Vadisi'nin sunduğu imkanlar ve gelecek projeleri hakkında bilgi sahibi olarak kendi kariyer yollarına yön verebilecekleri bir fırsat oldu. Fatih Kütüphaneleri'nin düzenlediği etkinlikler gençlere sektörel merkezlerde doğrudan deneyim kazandırarak teknolojik gelişmeleri takip etmelerine ve kariyer planlamalarına katkı sağlıyor. Bu tür etkinlikler gençlerin vizyonlarını genişleterek geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını destekliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin