-A A+

Fatih Kütüphaneleri'nde Geleneksel Cuma İkramları Devam Ediyor!

Her cuma Fatih Kütüphaneleri'nde ders çalışan öğrencilere çeşitli ikramlar sunuyoruz. Bu hafta karpuz ve çorba ikram ettik. Etkinliklerimiz gençlerin ders çalışma motivasyonlarını artırırken arkadaşlıklarını da güçlendiriyor.

19 Temmuz 2024
Fatih Kütüphaneleri nde Geleneksel Cuma İkramları Devam Ediyor!

Fatih Kütüphaneleri her cuma düzenlediği sürpriz etkinliklerle gençlerin ders çalışma süreçlerini daha keyifli hale getiriyor. Bugün Fatih Merkez, Vatan, Cerrahpaşa, Topkapı, Kalenderhane, Kadırga, Kasım Günani, Vani Dergahı ve Kariye kütüphanelerini ziyaret eden öğrenciler karpuz ve çorba ikramıyla karşılandı.

Fatih Kütüphaneleri gençlerin ders aralarında keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli ikramlar sunuyor. Bu etkinlikler öğrencilerin ders çalışma motivasyonunu artırmanın yanı sıra sosyal etkileşimlerini de güçlendiriyor.

Öğrenciler kütüphanelerde hem öğrenmenin tadını çıkarıyor hem de arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiriyor. Fatih Kütüphaneleri bu tür etkinliklerle gençlerin ders çalışma ortamlarını daha eğlenceli ve verimli hale getirmeyi amaçlıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin