-A A+

Fatih Merkez Kütüphanesi Pazartesi Açılıyor

Fatih Belediyesi'nin gençlere “eğitimde fırsat eşitliği” sunma amacıyla hizmete açtığı kütüphanelerden biri olan ve belediye hizmet binasının gençlerin hizmetine sunulma özelliğine sahip Fatih Merkez Kütüphanesi pazartesi günü kapılarını açıyor.

29 Mayıs 2021
Fatih Merkez Kütüphanesi Pazartesi Açılıyor

Yaklaşık 40 bin kitabın yer aldığı ve İstanbul’un en yüksek kapasiteli kütüphanelerinden biri olan Fatih Merkez Kütüphanesi’nde; kitap okuma ve ders çalışma alanlarının yanı sıra 30 kişilik seminer odası, 50 adet bilgisayar ve 50 kişilik kafeterya da bulunuyor. Her yaştan gencin güven ve huzur içinde çalışmalarını yapabileceği kütüphanede, Fatih Belediyesi’nin tüm kütüphanelerinde olduğu gibi günün belli saatlerinde çay, çorba ve ayın belirli günlerinde sürpriz ikramlar yapılıyor. Ayrıca ziyaretçilere ücretsiz WİFİ, çıktı ve fotokopi hizmeti de sunuluyor. 3 bin metrekarelik kullanım alanında aynı anda 400 kişiye hizmet verecek olan ve raflarından 40 binden fazla kitabın bulunduğu Fatih Merkez Kütüphanesi’nde öğrenci ve kitapseverler dilerse ödünç kitap da alabiliyorlar. Mekânın bir bölümünde yer alan Cam Küp Galeri ile çeşitli sanatsal etkinlik ve sergilere de ev sahipliği yapan Fatih Merkez Kütüphanesi 08.30 - 20.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin