-A A+

Fatih Merkez Kütüphanesi'nde Uzak Doğu Esintili Atölye Deneyimi

Fatih Belediyesi Merkez Kütüphanesi’nde düzenlenen Japon Çay Seremonisi atölyesi, katılımcıları Dünya çaylarına doğru kısa bir yolculuğa çıkardı.

22 Eylül 2023
Fatih Merkez Kütüphanesi nde Uzak Doğu Esintili Atölye Deneyimi

Fatih Belediyesi Merkez Kütüphanesi’nde, Dr. Qayyim Naoki Yamamoto ile Selim Baş eğitmenliğinde düzenlenen Japon Çay Seremonisi, gençlere çayın özünü keşfetmek, farklı çay türlerini tatmak ve Japon Çay Seremonisi’nin derinliklerine dalmak için bir imkan sağladı. Katılımcılar, atölyede ilk olarak çayın tarihini, çeşitlerini ve kültürlere nasıl etki ettiğini öğrendi. Çayın farklı bölgelerde nasıl bir rol oynadığını keşfederken Dünya çaylarına doğru kısa bir yolculuğa çıktı. 15. yüzyıldan bu yana kuşaktan kuşağa aktarılan bu özel ritüeli deneyimleyerek Japon kültürünün içsel huzurunu ve sakinliğini keşfetme şansına sahip oldu. Bu atölye, çayın büyülü dünyasını keşfetmek ve Japon Çay Seremonisi'nin mistik atmosferini deneyimlemek isteyen herkes için fırsat sundu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin