-A A+

Fatih Protokolü İftarda Bir Araya Geldi...

Fatih Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ve yoğun katılımla geçen geleneksel protokol iftarı bu yıl da Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

31 Mayıs 2019
Fatih Protokolü İftarda Bir Araya Geldi...

Tarihi Topkapı surlarının hemen yanındaki tesislerde, açık havada düzenlenen iftar yemeğine Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşları, ilçedeki hastane ve üniversitelerin temsilcileri, okul müdürleri, spor kulüplerinin yöneticileri ve muhtarlar katıldı.

Tarihi surların gölgesinde düzenlenen iftar yemeğinin ev sahibi Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, iftar öncesi masaları dolaşarak davetlilerle tek tek ilgilendi. Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeği sonrası konuşma yapan Başkan Turan davetlilere, “Fatih’e hizmet eden siz değerli gönül dostlarımız, geleneksel iftarımızda bu akşam bu tarihi mekânda bizimle birlikte oldunuz” diyerek katılımlardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Turan, rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan’ın modern hayatta kaybolan birlik, beraberlik ve paylaşma duygusunu yeniden kazandırdığına dikkat çekti. Başkan Turan, Fatih’te Ramazan’ın çok daha anlamlı ve güzel geçtiğini belirterek, “Fatih bizim kadim ilçemiz. Milletimizin yeryüzünde yegâne en müstesna yeri neresi dense mutlaka İstanbul deriz. Bu tarifin içinde tarif edilen yer de aslında şu anda sınırları içerisinde bulunduğumuz Fatih’dir. Fatih’te Belediye Başkanlığı yapmak ve milletimize hizmet etmek imkânı bulduğum için bu görevi büyük bir şeref olarak kabul ediyorum. Bu sorumluluk bilinci içerisinde Suriçi Fatih’imizde hizmet çıtasını daha üste çıkartmaya çalışacağız” dedi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin