-A A+

Fatih Sanat Akademisi Öğrencilerinden 30 Ağustos'a Özel Piyano Konseri

Minik piyanistler, Zafer Bayramı’na özel konserde ünlü bestecilerin eserlerini icra etti.

30 Ağustos 2024
Fatih Sanat Akademisi Öğrencilerinden 30 Ağustos a Özel Piyano Konseri

Fatih Sanat Akademisi yaz dönemi piyano hobi grubundaki öğrencileriyle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı anlamlı bir etkinlikle kutladı. 7-14 yaş arası öğrencilerin yer aldığı bu özel konserde, L.V. Beethoven, Mozart, J.S. Bach, F. Chopin ve Ahmet Adnan Saygun gibi klasik müziğin önemli bestecilerinin eserleri büyük bir başarıyla icra edildi. Sahneye çıkan minik piyanistler performanslarıyla izleyicilerden tam not aldı.

Veliler ve akademinin diğer öğrencileri tarafından ilgiyle izlenen konser genç yeteneklerin sahne deneyimi kazanmalarına ve müzikal yeteneklerini sergilemelerine olanak sağladı. Piyano eğitimlerine devam eden öğrenciler bu tür etkinliklerle hem müzik bilgilerini pekiştiriyor hem de sahne disiplini ve özgüven kazanıyor. Bu deneyim onların sanata olan ilgilerini artırırken aynı zamanda gelecekteki müzikal kariyerlerine de önemli bir katkı sunuyor.

Fatih Sanat Akademisi çocukların sanatsal gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği bu tür etkinliklerle minik sanatçıların büyümesine katkı sağlıyor. Akademinin düzenlediği bu ve benzeri organizasyonlar genç yeteneklerin kendilerini ifade etmeleri ve müzik aracılığıyla bir araya gelmeleri açısından büyük önem taşıyor. Veliler de çocuklarının bu gelişim sürecine tanıklık etmekten büyük mutluluk duyuyor.

Akademinin eğitim programları sadece müzik eğitimi vermekle kalmayıp öğrencileri sosyal birer platformda buluşturmayı da hedefliyor. Bu tür etkinlikler çocukların sanatla iç içe geçmelerine ve yeteneklerini erken yaşta keşfetmelerine imkan tanıyor. Fatih Sanat Akademisi geleceğin sanatçılarını yetiştirme misyonunu sürdürüyor ve yeni etkinliklerle çocukları sanatla buluşturmaya devam ediyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin