-A A+

Fatih Sanat Akademisi'nde Klasik Cilt Sanatını Öğreniyoruz

Fatih Sanat Akademisi'nin Klasik Ciltleme Atölyesi modern ve klasik cilt farklarını, çeşitli kâğıt türlerini ve kullanılan malzemeleri ele alarak katılımcılara geniş bir bilgi yelpazesi sunuyor ve çeşitli cilt örneklerini inceleme fırsatı veriyor.

14 Şubat 2024
Fatih Sanat Akademisi nde Klasik Cilt Sanatını Öğreniyoruz

Fatih Sanat Akademisi'nde düzenlenen Klasik Ciltleme Atölyesi, el yazması eserlerin sayfalarını korumak, kullanımını kolaylaştırmak ve estetik bir görünüm kazandırmak için yapılan işlemlerin tümünü kapsayan bir sanat dalını detaylı bir şekilde ele alıyor. Bu atölye modern ve klasik cilt ayrımı, farklı kâğıt çeşitleri, kullanılan malzemeler gibi konular hakkında katılımcılara kapsamlı bilgi sunmanın yanı sıra çeşitli cilt örneklerini inceleme fırsatı da sağlıyor. Bu sayede katılımcılar ciltleme sanatının inceliklerini yakından tanıma ve uygulama şansına sahip oluyorlar. Atölye sanatseverlerin ilgisini çekiyor ve keyifli bir öğrenme ortamı sunuyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin