-A A+

Fatih Sanat Akademisi'nden Çevre Dostu Atölye: Hapa Zome Printing

Fatih Sanat Akademisi'nin düzenlediği Hapa Zome Baskı Atölyesi'nde katılımcılar doğadan ilham alarak kendi tasarımlarını oluşturuyor.

5 Haziran 2024
Fatih Sanat Akademisi nden Çevre Dostu Atölye: Hapa Zome Printing

Fatih Sanat Akademisi, sanatseverleri birbirinden renkli ve öğretici atölyelerle buluşturmaya devam ediyor. Çevre dostu Hapa Zome Baskı Atölyesi katılımcılara doğa ve ekolojik baskı tekniklerinden birini sunuyor.

Hapa Zome Printing

Tataki-Zome adıyla da bilinen bu teknik Japonya'da başlayan ve bitkilere ait yaprak, dal, çiçek gibi kısımların çekiç yardımıyla kumaş üzerinde dövülerek bitkideki renk ve doğal şeklin kumaş yüzeyine aktarılması işlemidir. Bu yöntemle bitkilerin renkleri ve desenleri doğal bir şekilde kumaşa işlenir.

Fatih Sanat Akademisi'nde düzenlenen atölye katılımcılara hem doğayla iç içe bir sanat deneyimi yaşatmayı hem de sürdürülebilir sanat tekniklerini öğretmeyi amaçlıyor. Sanatseverler doğanın renk ve desenlerini kullanarak kendi özgün tasarımlarını yaratma fırsatı buluyorlar. Atölye katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin