-A A+

Fatih Sanat Akademisi'nin Kağıt Geri Dönüşüm Atölyesi'nde Yeniden Tasarlıyoruz

Fatih Sanat Akademisi'nin düzenlediği Kağıt Geri Dönüşüm Atölyesi'nde katılımcılar kendi el emekleriyle kağıt plakalar üretiyorlar.

13 Şubat 2024
Fatih Sanat Akademisi nin Kağıt Geri Dönüşüm Atölyesi nde Yeniden Tasarlıyoruz

Fatih Belediyesi'nin Fatih Sanat Akademisi bünyesinde düzenlediği Kağıt Geri Dönüşüm Atölyesi çevre bilincinin artırılması ve geri dönüşümün teşvik edilmesi amacıyla önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Bu atölye katılımcılara müsvedde kağıtların suda çözündürülüp kağıt hamuruna dönüştürülmesi sürecini öğrenme fırsatı sunuyor. Gerekli malzemelerle birlikte katılımcılar kendi el emekleriyle kağıt plakaları üretiyorlar. Özellikle çevre dostu yaklaşımıyla dikkat çeken atölyede katılımcılar hem tohumlu hem de tohumsuz olmak üzere iki farklı çeşit kağıt üretme imkanına sahipler. Bu şekilde hem geri dönüşüm fikri desteklenirken hem de bitki örtüsünün artması için bir adım atılmış oluyor. Üretilen kağıtların kurumasının ardından katılımcılar evlerine götürerek kullanıma hazır hale getirebiliyorlar. Atölye katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin