-A A+

Fatih Sanat Akademisi'nin Mezuniyet Töreni FKSM'de Çoşkuyla Gerçekleştirildi

Fatih Sanat Akademisi'nin FKSM'deki mezuniyet töreninde gençlik orkestrası, piyano ve keman düeti ile konservatuvar öğrencilerinin korosu sahne aldı.

11 Haziran 2024
Fatih Sanat Akademisi nin Mezuniyet Töreni FKSM de Çoşkuyla Gerçekleştirildi

Fatih Sanat Akademisi bu yılki mezuniyet törenini Fatih Kültür Sanat Merkezi'nde coşkuyla gerçekleştirdi. Tören kapsamında düzenlenen konserde gençlik orkestrası, piyano ve keman duo performansı ve konservatuvar öğrencilerinin korosu sahne aldı.

Konser gençlik orkestrasının sergilediği performans ile başladı. Orkestra repertuarı ve yorumlarıyla izleyicilere keyifli bir akşam sundu. Ardından piyano ve keman duo performansı sahne aldı ve ikili klasik müziğin en seçkin eserlerini icra etti. Konserin son bölümünde ise konservatuvar öğrencilerinden oluşan koro sahneye çıktı. Koro özenle seçilmiş parçalarla izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Mezuniyet töreni sadece bir konser olmanın ötesinde öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergiledikleri ve edindikleri bilgi ve deneyimleri ortaya koydukları bir platform oldu. Törende öğrencilere plaketler ve ödüller de takdim edildi. Veliler ve davetliler öğrencilerin performanslarını gururla izledi.

Fatih Sanat Akademisi'nin mezuniyet töreni hem öğrenciler hem de katılımcılar için keyif dolu bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti. Tören genç sanatçıların gelecekteki başarılarının bir habercisi niteliğinde olup sanata ve eğitime verilen değerin de bir göstergesiydi. Akademi yönetimi öğrencilerini tebrik ederek onların sanat yolculuğunda her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin