-A A+

Fatih Sultan Mehmet Spor ve Kültür Merkezi Yüzme Havuzu Kayıtları Başladı!

Fatih Sultan Mehmet Spor ve Kültür Merkezi'ndeki yüzme havuzumuzun kayıtları başladı. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, yaz aylarında serinlemek ve spor yapmak isteyen tüm Fatihlileri tesise beklediklerini duyurdu.

4 Haziran 2024
Fatih Sultan Mehmet Spor ve Kültür Merkezi Yüzme Havuzu Kayıtları Başladı!

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, uluslararası standartlardaki Fatih Sultan Mehmet Spor ve Kültür Merkezi'nde yer alan yüzme havuzunun kayıtlarının başladığını duyurdu. Başkan Turan, “Fatih'te yaz aylarının tadını doyasıya çıkarın” diyerek hem serinlemek hem de spor yapmak isteyen hemşehrileri için bu havuzun güzel bir fırsat sunduğunu belirtti. "Yüzme havuzumuz uluslararası standartlarda ve modern tesisleriyle Fatihlilerin hizmetinde. İlk kulaçlarınızı atmak ve yazın keyfini çıkarmak için hemen kayıt yaptırabilirsiniz" ifadelerini kullanan Başkan Turan, yüzme havuzunun sadece spor yapmak isteyenler için değil, aynı zamanda eğlenceli ve sağlıklı bir aktivite arayan tüm Fatihliler için ideal bir mekân olduğunu vurguladı. Yaz aylarında hem serinleyip hem de spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürdürmek isteyen tüm Fatihlileri tesisimize bekliyoruz.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin Tıklayınız

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin