-A A+

Fatih Sultan Mehmet Yüzme Havuzu Açıldı: Yazın Serinliğini ve Sporun Keyfini Bir Arada Yaşayın

Hem serinlemek hem de spor yapmak isteyenler için güzel bir fırsat sunan Fatih Sultan Mehmet Yüzme Havuzu uluslararası standartlardaki modern tesisleriyle Fatih sakinlerinin hizmetine açıldı.

13 Haziran 2024
Fatih Sultan Mehmet Yüzme Havuzu Açıldı: Yazın Serinliğini ve Sporun Keyfini Bir Arada Yaşayın

Fatih'te yaz aylarının keyfini doyasıya çıkarmak isteyenler için Fatih Sultan Mehmet Yüzme Havuzu hizmete açıldı. Hem serinlemek hem de spor yapmak isteyenlere güzel bir fırsat sunan havuz uluslararası standartlarda ve modern tesisleriyle Fatihlilerin hizmetinde.

Fatih Sultan Mehmet Yüzme Havuzu sadece spor yapmak isteyenler için değil, aynı zamanda eğlenceli ve sağlıklı bir aktivite arayan tüm Fatihliler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Yaz aylarında serinleyip spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürdürmek isteyen tüm Fatihlileri tesisimize bekliyoruz.

Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Spor Merkezi

Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Spor Merkezi 350 kişilik basketbol kapasitesi, 194 metrekarelik yüzme havuzu ve 36 kişilik yüzme havuzu kapasitesi ile dikkat çekmektedir. Ayrıca 40 kişilik fuaye bekleme alanı, 350 kişilik ve 450 metrekare büyüklüğünde konferans salonu, 50 kişilik bir başka fuaye alanı da bulunmaktadır.

Tesis çok amaçlı kapalı spor salonu, havuz ve konferans salonu olarak tasarlanmıştır. İçerisinde yüzme, basketbol, voleybol, badminton, futsal, hentbol, masa tenisi, mat pilates ve step aerobik gibi branşlar yer almaktadır. 7'den 70'e her yaşa uygun spor branşları ile her yaştan sporseverin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hizmet vermektedir.

Fatih Sultan Mehmet Yüzme Havuzu yazın serinlemek ve sporun keyfini çıkarmak isteyen tüm Fatihliler için kapılarını açtı. Hemen kayıt yaptırarak modern tesisimizin sunduğu imkanlardan yararlanabilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin