-A A+

Fatih'e Hayat Getirecek Projelerimiz Hızla Yükseliyor

Fatih’e yeni bir hayat getirecek olan projelerimizde çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Başkan M. Ergün Turan inşaat çalışmaları devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

15 Mart 2021
Fatih e Hayat Getirecek Projelerimiz Hızla Yükseliyor

Kısa süre sonra hizmete geçecek projelerden biri Fatih Merkez Kütüphanesi. Fatih Belediyesi’nin Vatan Caddesi’ndeki binasının tüm giriş katlarını kapsayacak şekilde projelendirilen kütüphane, Fatih Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan onuncu kütüphane olacak.
Başkan M. Ergün Turan’ın yerince incelemeler yaptığı projelerden bir diğeri de, ilçenin sosyal hayatını geliştirecek vizyon projelerden biri olan Neslişah Sultan Nikâh Salonu ve Spor Merkezi’ydi. 7 bin 300 metrekarelik bir alanda inşa edilecek olan Neslişah Sultan Nikâh Salonu ve Spor Merkezi tamamlandığında nikâh salonu, kapalı spor salonu, kitap kafe, okuma alanları ve kapalı otopark ile hizmet verecek.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin