-A A+

Fatih'in En Güzel Balkonu Belirlendi

Belediyemiz tarafından düzenlenen “Suriçi’ne Açılan En Güzel Balkon Yarışması”nın ödül töreni kısa bir süre önce hizmete açılan Ayvansaray Bahçe’de düzenlendi.

1 Ekim 2022
Fatih in En Güzel Balkonu Belirlendi

Belediyemiz tarafından düzenlenen “Suriçine Açılan En Güzel Balkon Yarışması”nın ödül töreni yeni açılan Ayvansaray Bahçe’de gerçekleştirildi. Ödül törenine Belediye Başkanı’mız Mehmet Ergün Turan, yarışmacılar, jüri üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Yarışmada en güzel balkonu tasarlayan Hatice Alanlı birinci oldu. Dereceye giren yarışmacılara çiçek ve para ödülleri takdim edildi.

Yarışmanın yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Turan, “İstanbul’un gözbebeği Fatihimizin her yönüyle örnek, zarif, yaşanabilir bir şehir olması için gösterdiğimiz gayretin meyvelerini görmek mutlu ediyor. Biz bir taraftan yeşil alanları artırırken, vatandaşlarımıza yönelik de duyarlılık ve bilinç oluşturan etkinlikler yapıyoruz. Balkon yarışması da bunlardan biri. Asıl gayemiz, vatandaşlarımızı güzel olan uygulamalara teşvik etmek, bilinçlendirmektir. Yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin