-A A+

Fatih'in Gönüllü Turizm Elçileri Sezonu Kapattı

Türkiye’nin vitrini ve en önemli kültür turizmi güzergâhı olan Fatih’e gelen turistlerin seyahatlerini sorunsuzca tamamlayabilmeleri amacıyla gönüllü olarak hizmet veren Turizm Elçileri, sezonu kapattı.

12 Eylül 2022
Fatih in Gönüllü Turizm Elçileri Sezonu Kapattı

Fatih’te sosyal sorumluluk projesi kapsamında gönüllü olarak çalışan Turizm Elçileri bir sezonu daha tamamladı. Yaklaşık 400 genç bu yıl da binlerce turiste yardımcı oldu, sorularını yanıtlayarak, onlara rehberlik etti. Sultanahmet, Ayasofya, Yerebatan, Divanyolu, Kapalıçarşı ve Eminönü bölgelerinde, İngilizce İspanyolca Almanca, Arapça, Fransızca, Farsça, Korece, Japonca, Çince, İtalyanca ve Rusça dillerinde hizmet veren ve proje ile sosyalleşme ve dillerini geliştirme imkânı da bulan Turizm Elçileri sezonu tekne turuyla kapattı. Projenin kapanışını keyifli bir yat gezisiyle yapan gençler, doyasıya eğlenerek, sertifikalarıyla fotoğraf çektirdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin