-A A+

Fatih'in Gönüllü Yerel Değerlendirme Raporu Küresel Düzeyde Önem Kazanıyor!

Fatih Belediyesi'nin Gönüllü Yerel Değerlendirme Raporu Japonya'daki IGES raporunda önemli bir yer edindi. Fatih sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmada izlediği başarılı stratejilerle dünya genelinde dikkat çekiyor.

11 Temmuz 2024
Fatih in Gönüllü Yerel Değerlendirme Raporu Küresel Düzeyde Önem Kazanıyor!

Fatih Belediyesi'nin hazırladığı Gönüllü Yerel Değerlendirme Raporu (VLR) küresel ölçekte giderek daha fazla önem kazanıyor. Japonya'daki Küresel Çevre Stratejileri Enstitüsü (IGES) tarafından her yıl yayımlanan "Gönüllü Yerel Değerlendirmelerin Durumu" raporunda Fatih’in uyguladığı başarılı stratejilere geniş yer verildi.

Dünya genelinde farklı şehirlerin ve bölgelerin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine (SDG'ler) ulaşma yolundaki performanslarının ve yenilikçi yaklaşımlarının değerlendirildiği bu raporda, yer alan altı şehirden biri olmanın gururunu yaşıyoruz: Agadir, Buenos Aires, Fatih, Rottenburg am Neckar, Tokyo ve Vantaa.

Fatih Belediyesi sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor ve bu alandaki yenilikçi yaklaşımları ile uluslararası platformlarda adından söz ettirmeye devam ediyor. VLR raporu şehrimizin sürdürülebilir kalkınma yolundaki kararlılığını ve başarılarını gözler önüne seriyor.

Fatih’in küresel ölçekte böylesine prestijli bir raporda yer alması hem belediyenin hem de halkın ortak çabalarının bir sonucu olarak büyük bir başarıdır. Bu başarı Fatih’in sürdürülebilir gelecek hedeflerine olan inancını ve bu yöndeki azmini bir kez daha kanıtlıyor.

Çalışmaya ulaşmak için: https://www.iges.or.jp/en/pub/vlrs-2024/en

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin