-A A+

Fatih'in Huzuru İçin Toplandılar…

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçenin huzurunun temin için ilçe yönetiminin bir araya geldiği toplantı Ali Emiri Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

20 Aralık 2019
Fatih in Huzuru İçin Toplandılar…

Toplantıya Fatih Kaymakamı Kaan Peker, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Fatih İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Atasoy, İlçedeki siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Huzur toplantısında ilk olarak Fatih İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Atasoy konuştu. Fatih’in gece ve gündüz nüfusun çok büyük oranda değişkenlik yaşadığını belirten Atasoy, ilçede emniyet müdürlüğünün yaptığı çalışmalarla ilgili çeşitli bilgiler verdi. Kaymakamlığın ve belediyenin destekleri, vatandaşların işbirliğiyle suça ve suçluya karşı başarılı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve vatandaş desteğinin artarak devam etmesinin önemini anlattı.

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, göreve geldiği ilk günden itibaren önceliklerinin çocukların ve gençlerin faydalanabileceği sportif alanların arttırılmasına yönelik çalışmalar olduğunu söyledi. Başkan Turan, sportif faaliyetlerle ilgilenen çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaştığına dikkat çekerek sağlıklı bir nesil yetişmesi için çok kısa sürede Fatih’in alanlarının kısıtlı olmasına rağmen gençlerimizin spora en rahat ve konforlu ulaşacağı ilçelerden biri haline gelmesine yönelik gayret gösterdiklerini dile getirdi. Başkan Turan, emniyetin çalışmalarına da lojistik destek verdiklerini, problemlerin çözümü için ilçedeki tüm yöneticilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların el birliği ile çalışması gerektiğinin önemli olduğunu anlattı.

Fatih Kaymakamı Kaan Peker, insanların yaşadıkları alanlarda güvenliğin hep ön planda olduğunu dikkat çekerek, Fatih İlçesi’nin diğer ilçelerden farklı bir konumu ve gece - gündüz nüfusuna sahip olduğuna vurgu yaptı ve suç unsurlarıyla mücadelede olumlu gelişmeler yaşandığını belirterek İlçe Emniyet Müdürüne ve ekibine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kaymakam Peker, Başkan Turan ve Emniyet Müdürü Atasoy katılımcılardan gelen taleplerin çözümüne yönelik çalışmaların yapılacağını bildirdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
BaÅŸkan Instagram BaÅŸkan X BaÅŸkan Facebook BaÅŸkan YouTube BaÅŸkan Telegram BaÅŸkan WebBaÅŸkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin