-A A+

Fatih'in Minik Şefleri Buluşuyor

FitFatih tarafından Yadigâr Kahvesi'nde düzenlenen “Minik Şefler” etkinliği çocukların sağlıklı beslenme konusundaki ilgilerini artırarak sağlıklı yeme alışkanlıklarını geliştirmelerine imkan sunuyor.

29 Ocak 2024
Fatih in Minik Şefleri Buluşuyor

FitFatih tarafından düzenlenen “Minik Şefler” etkinliği diyetisyen rehberliğinde gerçekleşiyor. Yadigâr Kahvesi’nde bir araya gelen minik şefler birbirinden lezzetli tarifleri birlikte hazırlıyorlar. Bu süreçte birlikte çalışmanın getirdiği mutluluk ve heyecanla çocuklar, hazırladıkları yemekleri büyük bir keyifle tadıyorlar. Bu tarz etkinlikler çocuklarımızın sağlıklı beslenme konusundaki ilgilerini artırmakla kalmayıp aynı zamanda sağlıklı yeme alışkanlıklarını da geliştirmelerine yardımcı oluyor. Eğlenceli vakit geçirirken sağlıklı beslenme hakkında farkındalık kazanan çocuklarımız bu etkinlikler sayesinde besinleri tanıma, seçme ve hazırlama becerilerini geliştirme fırsatı buluyorlar. Bu da takım çalışmasının ve birlikte öğrenmenin önemini vurguluyor. Etkinlik minik şefler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin