-A A+

Fatih'in Park ve Bahçelerinde Bank Yenileme Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

Fatih Belediyesi ilçenin park ve bahçelerindeki eskiyen bankları yenileyerek modern ve dayanıklı hale getiriyor. Sultanahmet Meydanı’ndaki çalışmalar neticesinde ilçe sakinlerine daha konforlu ve estetik bir çevrede zaman geçirme imkanı sunuluyor.

22 Temmuz 2024
Fatih in Park ve Bahçelerinde Bank Yenileme Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

Fatih Belediyesi ilçenin park ve bahçelerindeki bank bakım çalışmalarına hızla devam ediyor. Sultanahmet Meydanı'nda yapılan çalışmalarda eskiyen ve yıpranan banklar modern ve dayanıklı malzemelerle yenilendi. Bu çalışmalar vatandaşların daha konforlu ve estetik bir çevrede zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla yapılıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada Sultanahmet Meydanı'ndaki yenileme çalışmalarının parkların görünümünü iyileştirdiği ve vatandaşların kullanımına daha uygun hale getirdiği belirtildi. Fatih Belediyesi’nin bu çalışmaları ilçe sakinleri tarafından ilgiyle karşılanıyor. Yenilenen banklar, park ve bahçelerde daha fazla zaman geçirmeyi teşvik ederken ilçenin genel estetik değerine de önemli katkılar sağlıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin