-A A+

Fatih'in Sokaklarında Bayram Coşkusu

Fatih Belediyesi Ramazan Bayramı’nda klasik otomobiller, İstanbul Hanımefendisi ve Beyefendisi eşliğinde ilçe genelinde çiçek ve şeker paketi hediye ederek bayramı kutladı.

14 Mayıs 2021
Fatih in Sokaklarında Bayram Coşkusu

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde düzenlenen etkinlikte İstanbul Beyefendisi ve Hanımefendisi kıyafeti giyen animatörler klasik otomobillerden oluşan kortej eşliğinde sokakları dolaşarak vatandaşlara saksı çiçeği ve şeker paketi hediye etti.
Sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle evinde olan Fatihliler ise cama, balkona çıkarak hem maniler söyleyen Ramazan davulcusuna eşlik etti hem de hediyesini almak için sepetlerini sarkıttı. Fatih Belediyesi görevlileri de sepetlere çiçek ve şeker paketleri koyarak Fatihlilerin yüzlerini gülümsetti. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte, vatandaşlar, kendilerine moral olduğunu söyleyerek, yetkililere teşekkür etti. Gün boyu ilçe sokaklarını dolaşan yaklaşık 120 kişilik 2 ekip, binlerce saksıda Fesleğen ve bayram şekeri paketlerini vatandaşlarımıza hediye etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin