-A A+

Fatihli Çocuklar Park Of İstanbul'da Eğlenceli Zaman Geçirdi

Bilgi Evleri, Kütüphaneler ve Spor Birimleri'nden faydalanan Fatihli çocuklar için Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Park Of İstanbul'a gezi düzenlendi.

15 Kasım 2023
Fatihli Çocuklar Park Of İstanbul da Eğlenceli Zaman Geçirdi

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri, Kütüphaneler ve Spor Birimleri’nden faydalanan çocuklar için bir ara tatil sürprizi yapıldı. Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Park Of İstanbul'a gezi düzenlendi. Bu etkinlik kapsamında çocuklar, ekranlarda gördükleri birçok canlı hayvanı yakından gözlemleme fırsatı elde ettiler. Gezi programı boyunca yüzlerce öğrenci, bu geziden yararlandı ve hayvanlarla doğrudan etkileşim kurma imkanı buldu. Gençlerin doğayla ve hayvanlarla iç içe olması onların gelişimine ve bilinçlenmesine katkı sağladı.

Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Park Of İstanbul

Hayvanat bahçeleri farklı coğrafyalardan hayvanları doğal veya yapay engellerle çevrili alanlarda kent sakinleriyle buluşturan mekanlardır. Bu tesisler çeşitli hayvan türlerini korumayı, eğitim ve öğretimde kullanmayı, bilimsel araştırmalar için imkan sağlamayı ve kent insanlarına yaban hayvanlarını izleme ve gözlemleme fırsatı sunmayı amaçlar.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin