-A A+

Fatihli Kadınların El Emeği Ürünleri Satışa Sunuluyor

Fatih Belediyesi KARINCA kurslarında eğitim gören kursiyerlerimizin ürettiği el emeği ürünler El Sanatları Çarşısı’ndaki stantlarda yerini aldı.

17 Haziran 2022
Fatihli Kadınların El Emeği Ürünleri Satışa Sunuluyor

Şair Cem Sokağı’nda kurulan stantlarda takı tasarımından hediyelik eşyalara, amigurumiden örgüye kadar birçok ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

“Hem Ev Ekonomisine Katkı Oluyor Hem Hobi Ediniyorum”

KARINCA Eğitim Birimi kursiyerlerinden Canan Müesseroğlu; “Dikiş kursuna gidiyorum. Bez, keten çantalar dikiyorum. Şimdi de bu El Sanatları Çarşısı’nda ürünlerimi sergileyip satış yapıyorum. Hem ev ekonomisine, çocuklarımın eğitim hayatına katkıda bulunuyorum hem de hobi ediniyorum. Bu imkânları biz kadınlara tanıdıkları için Fatih Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum.”

“İş İmkânları Açısından Bu Kurslar Çok Faydalı”

Kuaförlük branşında eğitim gören Dilek Us da, “Kadınların kurslara katılmasını tavsiye ediyorum. Bu kurslar, hem yeteneklerini ortaya çıkarıp kendilerini geliştirmelerine hem de iş imkânları açısından çok büyük faydalar sağlıyor” dedi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin