-A A+

Fatihliler Şehir Dışı Gezileriyle Kültür ve Tarih Dolu Anılar Biriktiriyor

Fatih Belediyesi Kadın ve Aile Birimi tarafından düzenlenen Şehir Dışı Geziler devam ediyor. Katılımcılarına tarih, kültür ve doğanın güzelliklerini keşfetme fırsatı sunan bu geziler vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor.

13 Eylül 2023
Fatihliler Şehir Dışı Gezileriyle Kültür ve Tarih Dolu Anılar Biriktiriyor

Gezilerin bir durağı Çanakkale’de katılımcılar Kilitbahir Kalesi'ni (Panoramik), Seyit Onbaşı'yı, Tabyaları, Sargı Yeri'ni (Alçıtepe Hilal-i Ahmer Müzesi), Yahya Çavuş'u (Panoramik), Siperlik Canlandırma Alanı'nı, 57. Alay'ı, Conk Bayırı'nı ve Kemal Yeri'ni ziyaret ediyorlar. Yeşilliğiyle nam salmış Bursa’da Orhangazi Türbesi, Osmangazi Türbesi, Emir Sultan Camii ve Türbesi, Yeşil Camii ve Külliyesi, tarihi çınar gezisi, Tophane'den Bursa Manzarası, Ulu Camii, Koza Han ve Bedesten gibi önemli noktaları ziyaret ediyoruz.
Ayrıca, Edirne'yde de Selimiye Camii, II. Beyazıt Külliyesi, Darüşşifa Sağlık Merkezi, Adalet Kulesi, Sarayiçi (Panoramik), Hamam, Eski (Ulu) Camii, Üç Şerefeli Camii, tarihi köprüler ve Tarihi Ali Paşa Çarşısı gibi tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu yerleri keşfetme fırsatı buluyoruz. Fatih Belediyesi Kadın ve Aile Birimi, bu etkinliklerine katılmak isteyenler fatih.bel.tr adresini ziyaret edebilirler.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin