-A A+

Fatihliler Yedikule&Ayvansaray Bahçe'deki Kaktüs ve Sukulent Atölyesi ile Bitkileri Daha Yakından Tanıyor

Yedikule&Ayvansaray Bahçe’de gerçekleştirilen Kaktüs ve Sukulent Atölyesi katılımcılara bu özel bitkilerin bakımı ve yaşam döngüsü hakkında detaylı bilgi sunmayı amaçlıyor.

2 Aralık 2023
Fatihliler Yedikule&Ayvansaray Bahçe deki Kaktüs ve Sukulent Atölyesi ile Bitkileri Daha Yakından Tanıyor

Yedikule&Ayvansaray Bahçe’de düzenlenen Kaktüs ve Sukulent Atölyesi katılımcılara bu özel bitkilerin dünyasını keşfetme fırsatı sunuyor. Bu atölyeye katılan vatandaşlar kaktüs ve sukulentlerin ne olduğunu sadece tanımakla kalmıyor aynı zamanda bu bitkilerin ekolojik ihtiyaçları, özellikleri ve yaşam biçimleri hakkında derinlemesine bilgi ediniyorlar. Kaktüslerin yaprakları olup olmadığı gibi temel konuların yanı sıra her kaktüsün çiçek açıp açmayacağı gibi detaylı ve önemli konularda fikir sahibi oluyorlar. Ancak bununla sınırlı kalmıyor, atölye katılımcıları aynı zamanda kaktüs ve sukulentlerin nasıl budanacağını, nasıl çoğaltılacağını ve olası hastalıklarla ya da zararlılarla nasıl mücadele edileceğini öğreniyorlar. Ayrıca katılımcılar bu atölyede edindikleri bilgilerle doğal yaşamın ve bitki çeşitliliğinin korunmasına yönelik bilinçlenme sürecine de katkıda bulunmuş oluyorlar.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin