-A A+

Fatihlilere Özel Işıklı Kano Etkinliği: Haliç'te Keyif Dolu Bir Akşam

Fatih Belediyesi'nin düzenlediği Işıklı Kano etkinliği Haliç'te ışıklandırılmış kanolarla keyifli bir akşam sundu. Katılımcılar hem spor yaptı hem de Haliç'in doğal güzelliklerini keşfetti.

1 Ağustos 2024
Fatihlilere Özel Işıklı Kano Etkinliği: Haliç te Keyif Dolu Bir Akşam

Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen Işıklı Kano etkinliği Fatihlilere keyif dolu bir akşam yaşattı. FitFatih ve Gençlik ve Spor Birimi işbirliğiyle gerçekleştirilen bu etkinlikte katılımcılar Haliç'in sularında ışıklandırılmış kanolarla tura çıkarak hem eğlenceli hem de huzurlu bir ortamda vakit geçirdi.

Kano ve Kürek Sporları Merkezi'nden başlayan etkinlikte katılımcılar Haliç'in etkileyici manzarasını farklı bir açıdan izleme imkânı buldu. Özel olarak ışıklandırılan kanolar gece boyunca Haliç'in sularında süzülerek görsel bir şölen sundu. Fatihliler bu etkinlik sayesinde hem fiziksel aktivitenin keyfini çıkarırken hem de Haliç’in doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı yakaladı.

Etkinlik süresince katılımcılar spor yaparken aynı zamanda Haliç'in tarihî dokusunu ve çevresini keşfettiler. Işıklı Kano etkinliği Haliç'in sakin sularında huzur dolu anlar sunarken katılımcılara sosyal bir ortamda yeni insanlarla tanışma fırsatı da sağladı.

Bu etkinlik Fatihlilere hem sağlıklı yaşamı teşvik etmek hem de şehrin doğal güzelliklerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla düzenlendi. Katılımcılar spor yapmanın ve Haliç'te geçirilen huzurlu anların tadını çıkarırken ışıklandırılmış kanolarla süslenen Haliç'in görüntüsü hafızalarında yer etti.

Işıklı Kano etkinliği Fatihlilere sağlıklı bir yaşam sürdürmenin önemini hatırlatırken şehrin sunduğu güzelliklerden keyif alabilecekleri farklı ve eğlenceli bir akşam sundu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin