-A A+

Fatih'te 23 Nisan Çocuk Bayramı Coşkusu

Fatih’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla geleneksel olarak düzenlenen Bilgi Evleri Çocuk Şenliği Fındıkzade Çukurbostan Şehir Parkı’ndan sonra Çarşamba Çukurbostan Şehir Parkı’nda da devam etti.

23 Nisan 2019
Fatih te 23 Nisan Çocuk Bayramı Coşkusu

Düzenlenen şenlikte yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte, parka kurulan renkli oyun alanlarında gönüllerince vakit geçirdi.

“Çocuklarımız ve gençlerimiz yeni spor, kültür ve eğitim alanlarına kavuşacaklar”

Şenliğe katılan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, çocukları etkinlik alanında ziyaret ederek onlarla birlikte fotoğraf çekildi. Çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan ve sevincine ortak olan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, 23 Nisan’ın TBMM’nin 99’uncu kuruluş yıl dönümü ve Mustafa Kemal’in çocuklarımıza armağan ettiği dünyada tek bayram olduğunu söyledi. Başkan Turan, “Burada çocuklarımız ve aileleriyle birlikte mutlu bir şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Cumhuriyetimiz de daha nice yüzyıllara İnşallah bu çocuklarımızın eliyle ulaşacak. Çocuklarımız bizim kıymetlimiz. Buradan yakın bir zamanda Fatihli çocuklarımız ve gençlerimize yeni spor, kültür ve eğitim alanlarının arttırılacağı müjdesini veriyorum.” dedi.

Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Şenliğe aileleriyle birlikte katılan çocuklar; Transformers tırmanma ve kaydırak, çocuk sumo, tırmanma piramidi, süper jumper, Dolphin Rodeo, pabuç kaydırak, şişme kaydırak zıpzıp, gibi birçok oyuncaklarla hem baharın hem de şenliğin keyfini çıkardı. Çocuk animasyon ekibi, tahtabacak, yüz boyama ve kostümlü karakterler de şenliğine renk kattı. Şenlikte çocuklara, dondurma, pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin