-A A+

Fatih'te Anneler Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Karşılıksız sevginin, hoşgörünün ve şefkatin sembolü annelerimizin özel günü Fatih’in çeşitli noktalarında birbirinden güzel etkinliklerle kutlandı.

9 Mayıs 2022
Fatih te Anneler Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Etkinliklerin başlangıç noktası Fatih Belediyesi Kütüphaneleri oldu. Öğrenciler kütüphanede oluşturulan “Anneler Günü” özel alanında annelerinin en meşhur sözlerini kâğıtlara yazarak, duvara astılar. Odanı topla, çok dağınıksın, çorap giy hasta olacaksın, saçımı süpürge ettim sözlerinin popüler olduğu etkinlikte öğrenciler videolarla mesajlarını anneleriyle de paylaştılar. Kariye ve Sümbülefendi çocuk kütüphanelerindeki etkinliklerde ise anne ve çocuklar ortak etkinlikte buluştu. Kariye Çocuk Kütüphanesi öğrencileri anneleriyle birlikte çekilmiş fotoğraflarına elleriyle çerçeve yapıp süsleyerek annelerine hediye ettiler. Sümbülefendi Anne ve Çocuk Merkezi’nde düzenlenen özel programda ise çocuklar annelerine şiir okuyup, gösteriler düzenledi. Çocukların çizdikleri resimler sergilenirken, ilahiler eşliğinde drama gösterileri gerçekleştirildi. Çocuk kütüphanelerindeki etkinlikler sonunda katılan tüm annelere Fatih Belediyesi tarafından çiçek hediye edildi. Anneler günü dolayısıyla Yavuz Selim ve Fındıkzade Çukurbostan Yaşam Merkezi başta olmak üzere ilçenin birçok meydanında annelere çiçekler hediye edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin