-A A+

Fatih'te Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Fatih Belediyesi, vatandaşlarımızın sağlığı açısından tedbir amaçlı sterilizasyon çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

16 Mart 2020
Fatih te Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Kurulan 5 ekip 16 kişilik ilaçlama personeliyle; ilçemizde bulunan kamu kurumları, Valilik Binası, Fatih İlçe Kaymakamlık Binası, Bakanlık İl Müdürlükleri, İl Göç İdaresi, İl ve İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitime bağlı resmi okullar (anaokulu, ilk, orta ve lise -toplam 95 adet-) cami ve mescitler (toplam 346 adet), patrikhaneler, kiliseler, Musevi dua yerleri, muhtarlık binaları, aile sağlığı merkezleri, müzeler, kütüphaneler ile vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alt geçitler, oyun parkları ve parklar uygulama programına alınarak, dezenfekte edilmektedir.

Kullanmış olduğumuz dezenfektan Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olup, mikroorganizmalara karşı geniş etki alanına sahiptir. Uygulayıcılara ya da uygulama ortamını kullanacak insanlara ve hayvanlara hiçbir zararı bulunmamaktadır.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin