-A A+

Fatih'te Fırınlar Yeniden Dezenfekte Ediliyor

Tüm dünyayı ve ülkemizi saran koronavirüs salgını tehdidine karşı vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına ilçemizde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına titizlikle devam ediyoruz.

12 Mayıs 2020
Fatih te Fırınlar Yeniden Dezenfekte Ediliyor

Fatih’te hizmet veren fırınların hijyen denetimlerinin yanı sıra Ramazan süresince iftardan en az 2 saat öncesinde pide üretimini sonlandırmaları noktasında gerekli hatırlatmalar düzenli olarak yapılıyor.

Ekiplerimiz sokak yıkama, temizlik kiti dağıtımı, dezenfeksiyon uygulamaları başta olmak üzere ilçe genelinde sağlık açısından oluşacak riskleri en aza indirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Özellikle Ramazan aylarında önemli bir görevi ifa eden fırınlarımızda yoğun çalışma ve müşteri ziyaretinden kaynaklı ortaya çıkacak temizlik ve hijyen risklerini azaltmak için Fatih Belediyesi olarak fırınları yeniden dezenfekte etmeye başladık. Bu kapsamda Fatih ilçesinde hizmet veren fırınlar özel ekipler tarafından dezenfekte edilerek ekmek üretiminin sağlıklı bir şekilde devam ettirilmesi sağlanıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin