-A A+

Fatih'te Sokak Sahuru Geleneği Sürüyor

Fatih Belediyesi, vatandaşlara Ramazan’da sahur ikramı yapmaya devam ediyor. Sultanahmet Mahallesi’nde yapılan sahurda Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan vatandaşlarla bir araya gelerek, sahur yaptı.

15 Mayıs 2019
Fatih te Sokak Sahuru Geleneği Sürüyor

2006 yılında Fatih Belediyesi tarafından başlatılan sokak iftarlarının ardından geçen yıl hayata geçirilen sahur programları bu yıl da devam ediyor. Bu kapsamda Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Sultanahmet Mahallesi’nde düzenlenen sahur programına katıldı. Çok sayıda mahalle sakinin katıldığı sahur programında Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan vatandaşlar ile selamlaşarak, sahur öncesi sohbet etti.

Programda konuşan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “Biz Fatih’imizin aile yaşamının olduğu her bir noktasında yaşamın devam etmesini istiyoruz. Yapacağımız bütün faaliyetleri de burada yaşayan ailelerin aile yaşamlarını koruyacak bir belediyecilik anlayışıyla yapacağız. Bulunduğumuz alan turizm bölgesi. Buradaki turizm işletmeleri ve turizm yatırımcıları İstanbul’umuz için çok önemli. Ancak bu işletmelerin tamamının yaşam bölgelerine sirayet etmesini doğru bulmuyor, yaşam bölgelerinin korunmasını istiyoruz. Sadece Cankurtaran, Sultanahmet bölgesine değil, birçok bölgede de böyle düşünüyoruz. Nerenin turizm alanı olacağı, nerenin yaşam bölgesi olacağı konusu zaten şehir planlamalarında belirlenmiş. Bunlarda farklı hassasiyetlerimiz olacaktır. Bu bölgede yaşayan kardeşlerimizin çocukları ve gençleri için söz verdik. Onların burada spor ve sosyal alanlarını çoğaltacağız.” dedi.

Başkan Turan, daha sonra programa katılan vatandaşlarla birlikte sahurunu yaptı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin