-A A+

Fatih'te Yaz Spor Okulları Tüm Hızıyla Devam Ediyor: Çocuklar İçin Verimli Bir Yaz Tatili

Fatih Belediyesi Yaz Spor Okulları 7-14 yaş arası çocuklara basketbol, futbol, yüzme gibi branşlarda eğitim vererek yaz tatillerini eğlenceli ve verimli kılıyor. Program ilçenin farklı noktalarında çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.

21 Ağustos 2024
Fatih te Yaz Spor Okulları Tüm Hızıyla Devam Ediyor: Çocuklar İçin Verimli Bir Yaz Tatili

Fatih Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulları çocukların yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli etkinliklerle devam ediyor. 7-14 yaş arası çocuklara yönelik sunulan bu program ilçenin farklı noktalarında birçok spor branşında eğitim imkanı sunarak her geçen gün daha fazla çocuğa ulaşıyor.

Fatih’teki çocuklar yaz boyunca basketbol, voleybol, futbol, yüzme, okçuluk ve badminton gibi spor dallarında eğitim alabiliyor. Bunun yanı sıra değerler eğitimi dersleri ile fiziksel gelişimlerine ek olarak zihinsel ve sosyal gelişimlerine de katkıda bulunulması hedefleniyor. Program FSM Kültür ve Spor Merkezi, Karagümrük Ortaokulu, Atatürk Çağdaş Yaşam Anadolu Lisesi, Yedikule Anadolu Lisesi, Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi birçok merkezde yoğun katılımla sürdürülüyor.

Yaz Spor Okulları’na katılan her çocuk etkinliklere katılımı teşvik etmek amacıyla ücretsiz olarak tişört, şort, çanta ve şapka gibi hediyelerle destekleniyor. Fatih Belediyesi’nin bu programı çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunmayı amaçlarken disiplin, takım çalışması ve spor ahlakı kazandırmayı da hedefliyor.

Değerler eğitimi dersleri ise tüm vatandaşlara açık olarak sunulmakta ve Fatih Sultan Mehmet Spor Merkezi, Karagümrük Ortaokulu, Çapa Fen Lisesi, Yedikule Anadolu Lisesi, Atatürk Çağdaş Yaşam Anadolu Lisesi ve Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi noktalarda gerçekleştirilmektedir. Bu sayede toplumun her kesiminden bireylerin katılımı sağlanarak daha geniş kitlelere ulaşılması amaçlanıyor.

Fatih Belediyesi, Yaz Spor Okulları ile ilçede spor yapmayan çocuk kalmamasını hedefliyor. Program çocukların hem eğlenerek hem de öğrenerek yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmelerini sağlıyor. Artan katılımla birlikte program yaz boyunca devam edecek ve çocuklara keyif dolu bir tatil deneyimi sunacak.

Yaz Spor Okulları hem çocukların hem de ailelerinin büyük beğenisini kazanırken gelecek nesillerin sağlıklı, bilinçli ve sporla iç içe büyümelerine önemli katkılar sağlıyor. Fatih Belediyesi bu girişimiyle çocuklara sporu sevdirmeyi ve onların fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine destek olmayı sürdürüyor. Program yaz tatili boyunca devam edecek ve tüm Fatihli çocukları spora davet ediyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin