-A A+

Fethin 571. Yılında Yücel Arzen'in “Nevbeti Uyandırmak” Konseri, Başkan Turan'ın Katılımıyla Yedikule Hisarı'nda Gerçekleştirildi

İstanbul'un Fethi'nin 571. yıl dönümü, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımıyla Yedikule Hisarı'nda düzenlenen AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen'in "Fetihnâme: Nevbeti Uyandırmak" konseriyle coşkuyla kutlandı.

30 Mayıs 2024
Fethin 571. Yılında Yücel Arzen in “Nevbeti Uyandırmak” Konseri, Başkan Turan ın Katılımıyla Yedikule Hisarı nda Gerçekleştirildi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla, İstanbul’un Fethi’nin 571. yıl dönümüne özel olarak düzenlenen AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen’in “Fetihnâme: Nevbeti Uyandırmak” konseri, Yedikule Hisarı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Başkan Turan, İstanbul'un Fethi'nin 571. yılında, Fatih'in yadigârı olan Yedikule Hisarı'nda böylesine anlamlı bir akşama şahitlik etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Konuşmasında “Bu tarihi mekânda, bu özel akşamda, milletimizin tarihine ve kültürüne sahip çıktığımızı bir kez daha göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Turan, kıymetli sanatçımız Yücel Arzen ve ekibine, ayrıca programa katılan tüm misafirlere teşekkürlerini iletti. Etkinlikte Yücel Arzen’in performansı ve tarihî atmosfer katılımcılara keyif dolu bir akşam yaşattı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin